Itt jógázhatsz velem szeptembertől

Itt jógázhatsz velem szeptembertől

Szeptemberben két új helyszínnel és sok izgalmas tanfolyammal várlak téged, ha szeretnél a jóga segítségével egyensúlyba kerülni. Olvass tovább a részletekért.

Kedves Jógázó!

Az Elzett udvarban lévő Free Spirit Studio augusztusban bezárt, de pánikra semmi ok, mert két nagyon szép új helyen tudsz ezentúl velem jógázni. 

Szeptemberben nyit az új Free Spirit Studio Sopronban az Aranyhegyen. Egy modern, szép, tiszta, fenntartható és energiatakarékos új épület negyedik emeletén (van lift) alakítottam ki egy barátságos, nyugalmat árasztó és meleg helyet. Itt nyáron padlóhűtés, télen padlófűtés gondoskodik a komfortérzetedről. A közelben lévő önkormányzati parkolóban hétvégén és este 6 után ingyenesen, hétköznap óránként 20 (nem elírás, tényleg húsz) Forintért tudsz parkolni. 

A terem minden elképzelhető jógás eszközzel felszerelt, semmit se kell hoznod magaddal. Minden alkalommal finom teával várlak, hogy ez is segítsen megérkezni, lelassulni és megpihenni. Napközben is teljes be tudunk sötétíteni a relaxációhoz. Legtöbbször nem lesz előttünk/utánunk másik óra, de ha igen, akkor fél óra szünet lesz a kettő között, hogy ne kelljen sietni. 

Legyél te az első, akinek megmutatom a hangulatfotókat: 

  

  

  

  

   

És milyen jógás eseményekre jöhetsz? Nézz körül az események között. 


Egy évben egyszer indul a Nyugat-Dunántúl egyetlen Yoga Alliance akkreditált 200 órás hatha jógaoktatóképzése, ahol emelt óraszámban sajátíthatod ezt mindazt, ami ahhoz szükséges, hogy magabiztos jógaoktatóként indulj el ezen a csodálatos pályán, vagy nagyon alapos jógás tudásra tegyél szert önmagadért és a saját fejlődésedért. Tanulj te is a Free Spirit Jóga Akadémián!

Ha a hosszabb tanfolyamok nem megoldhatóak számodra, akkor várlak az alkalmankénti különleges órákon. Ha még nem iratkoztál fel a hírlevelemre, itt megteheted és elsőként értesítelek a kezdés időpontjáról, hogy ne maradj le a korlátozott létszámú eseményekről. 

Ha pedig bejelentkezés nélkül szeretnél a rendszeres heti csoportos jógaórámra jönni, akkor keddenként 19 órakor várlak a város szívében, az Elzett Stúdióban. A régi Free Spirit Stúdiótól 50 méterre van ez a szép nagy terem, ugyanabban az épület komplexumban, de nem kell bejönni a belső udvarba. Keresd a nagy lila táblákat az Erzsébet utca felőli bejáratnál. A cím változatlan: Sopron, Csengery utca 30-32. Vinyasa flow jógát tartok, amit kifejezetten ajánlok neked, ha ülőmunkát végzel, sok stressz él, nehezen kapcsolsz ki, valamint ha szeretnél mentálisan is erősödni, hogy a világ változásait könnyebben tudd viselni és a belső békédet jobban meg tudd tartani. Az órán sok módosítási lehetőséget adok, hogy a napi szintednek megfelelően tudj gyakorolni és fejlődni. Jógaszőnyeget, téglát és hevedert biztosítok számodra, de ha van saját eszközöd, hozhatod magaddal. 15-20 főre elegendő eszközöm van. Az óradíj 2023.januártól 2800Ft. Kedvezményes 6 alkalmas, 2 hónapig érvényes bérletet válthatsz készpénzben, utalással vagy bankkártyás fizetéssel.

Nagy lelkesedéssel és támogató szeretettel várlak. Ha bármilyen kérdés maradt benned, keress bátran üzenetben az email címemen vagy a közösségi médiában (Facebook: erikajogasopron, Instagram: erikajoga, Tiktok: jogaoktato). 

Erika