Workshop, tábor

Workshop, tábor

Mélyülj el a jógában hétvégi workshopon, tanfolyamon, vagy egy 4 napos somogyvámosi jógatáborban. Kezdőknek és haladóknak is alkalmas események. Az aktuális programokért olvass tovább!

Infinity flow - komplex jógagyakorlás


Örömjógázzunk együtt a következő Infinity flow gyakorláson! Légy részese egy 3 órás jógaélménynek!

Ébreszd fel magadban a belső napsütést, az örömöt. Találd meg a saját boldogságodat, ami nem a külső körülményektől függ. Szakadj ki a szokásos dolgokból, tennivalókból és ajándékozd meg magadat a flow jóga élményével, miközben úgy érezheted, hogy megszűnt az idő és a tér körülötted. Ezen a gyakorláson egy különleges utazásra hívlak. Hová? A kedvenc vidékemre. :) 

Ide kattintva minden kiderül. 


Középhaladó jógatanfolyam Sopronban


Eljött az ideje, hogy továbblépj? Szeretnél fejlődni a jógában és az önismeretben egy befogadó közösségben? 

Jógázol már egy ideje, de szeretnél magabiztosabban haladni a jógás utadon? Szeretnél elmélyedni a jóga hátterében is? Szeretnéd megtanulni az egyes ászanacsaládok modern anatómai szemléletű alapjait, amivel a saját testedre szabhatod a fizikai gyakorlásodat? Ha bármelyik gondolat felkeltette az érdeklődésedet, várlak szeretettel a 2020. március 04-én induló soproni 8 hetes középhaladó jógatanfolyamon.


Bővebb információ itt.


4 napos feltöltődés és kikapcsolódás Somogyvámoson


Az ország legszuperebb jógatábor helyszíne, a somogyvámosi Rádhé Resort ad otthont a tavaszi 4 napos jógaelvonulásnak. Itt minden biztosított a kikapcsolódáshoz és feltöltődéshez. Délelőtt és délután komplex 2-2.5 órás jógagyakorlás, ahol az ászanák mellett a relaxációra, meditációra és kis elméletre is jut idő. Esténként önismereti programok a tábor témája szerint. 

A hotel konyháján ínycsiklandó és bőséges vegetáriánus ételeket készítenek nekünk. A tábor részvételi díjában a szállás, étkezés, jógafoglalkozások, minden adó, illeték benne van. Semmilyen extra költséggel nem kell számolnod, teljes ellátást kapsz. Kis létszámú, maximum 14 fős tábor. 

Részvételi díj: 66.000Ft. Bővebb információ itt