Stresszoldó jóga

Stresszoldó jóga

Töltődj fel, lazíts a péntek délutáni stresszoldó jógaórán. Kezdőknek, újrakezdőknek, könnyedebb jógagyakorlásra vágyóknak ideális. Fókuszban a testi és mentális egészség, stresszoldás. Olvass tovább erről az órafajtáról!

Zárd le a hetedet egy stresszoldó pénteki délutáni jógával!

Ezen az órán legtöbbször a tartásunk, fizikai és mentális egészségünk javítására, stresszoldásra koncentrálunk. Az óra megtervezésénél fontos szempont számomra a medence és a váll körüli izomegyensúly helyreállítása, aminek a felbomlása esetén nagyon hamar kialakulhat derékfájdalom, hátfájás, általános rossz közérzet. Minden órán átmozgatjuk az egész testet, mobilizáljuk a főbb ízületeket, erősítjük a testünket és a lelkünket, figyelünk a helyes légzésre. Az óra elején könnyebb, átmozgató jógapózokat végzünk, az óra vége felé resztoratív, több légzésig kitartott, párnákkal, jógatéglával kitámasztott pózokkal töltődünk. 

Ha teljesen kezdő vagy, akkor is csatlakozhatsz, nem kell fittnek vagy hajlékonynak lenned a jógához. Ha kell, a pózokból több verziót is mutatok, hogy mindenki a saját szintjének megfelelőt tudja választani. Semmi sem kötelező, nem versenyzünk, sőt bátorítok mindenkit, hogy a saját testét figyelembe véve merjen gyakorolni és minden túlzott erőlködést kerüljön.


Mit hozz magaddal? 


- kényelmes ruhát (leggings, melegítő, póló vagy top)

- innivalót (jóga közben nem szoktunk inni, de ha nagyon kiszáradnál, akkor egy-két kis kortyot szabad)


Minden más eszközt biztosítok, jógaszőnyeget se kell hoznod. 


Helyszín: 

Free Spirit Studio, Sopron, Csengery utca 30-32. 

A Free Spirit Studio egy minden eszközzel felszerelt, tágas és barátságos soproni jógastúdió, ahol mindenkinek jut elegendő személyes tér. 


Hogyan találsz meg a Csengery utcában, az Elzett udvarban?- Az Erzsébet utcai autós bejárón gyere be, majd a jobb oldali külső lépcsőn egyből gyere fel, szemben lesz a Tai Chi, jobbra a Free Spirit Studio. Keresd az Erika jóga / Free Spirit Studio kiírást. 


Előzetesen nem kell bejelentkezni, a stúdióban kényelmesen elférünk. 


Részvételi díj: 2.000 Ft, vagy kedvezményes bérletet is válthatsz. 


Ha bármilyen kérdésed van, keress bizalommal.


Szeretettel várlak:

Wollaston Erika

jógaoktató (Yoga Alliance ERYT-200 RYT-500)