Kezdő jógatanfolyam 2.0

Kezdő jógatanfolyam 2.0

Lépésről lépésre a test és lélek egészségéért. Ez a hat hetes program kifejezetten kezdőknek szól. Pont neked való, ha még nincs nagy gyakorlatod a jógában. Itt mindenki kezdő lesz a csoportban.

A hat hetes program célja, hogy segítsen téged fokozatosan bevezetni a jóga gyakorlataiba, kialakítva egy erős alapot a tested és a mentális egészséged támogatására. A tanfolyam azt is célozza, hogy megismertessen a jóga alapelveivel, növelve a testtudatosságodat és segítve téged megtalálni a belső egyensúlyodat. Remélem, hogy inspirálva és motiválva találod majd magad a jóga folyamatos gyakorlásában, hozzájárulva ezzel az egészséged, rugalmasságod és belső harmóniád eléréséhez.


Szerdánként fogunk másfél órára találkozni, azonban ne egy megszokott jógaórára számíts. Mindig lesz elméleti rész, ászana doktor, ahol megtanuljuk az alap ászanák helyes, rád szabott, ha kell módosított verzióját. Lépésről lépésre, türelemmel fogunk haladni. Csak olyan jógapózokat gyakorlunk, amikre egy kezdőnek szüksége van és amire a teste fel van készülve. Semmilyen cirkuszi jógapóz nem lesz ezen a tanfolyamon.


Technikai tudnivalók:

 • 6 személyes oktatási nap Sopronban a Free Spirit Studioban az Aranyhegyen
 • 6 szerdai alkalom 17:00-18:30-ig vagy 19:00-20:30 (az elején kell csoportot választani)
 • 2024.január 17-től - február 21-ig
 • Tanfolyami napok: mindig szerdán
 • kis csoportban hatszor 1.5 óra
 • A tanfolyam résztvevői 48 órás előregisztrációs lehetőséget kapnak a februári folytatásra


Ha bármelyik megfelelő számodra, akkor már le is foglalhatod a helyedet az időpontfoglaló rendszerben addig, amíg van szabad hely:

https://erikajoga.booked4.us/public/


Fokozatosan vezetünk be a jóga világába, és figyelembe vesszük, hogy kezdőként még nem biztos, hogy mindenki rugalmas vagy erős. Az alábbiakban láthatod a hat hét tematikáját:


1. hét: Alapok és lélegzési technikák

 • Bevezetés a jóga alapelveibe és történetébe
 • Alapjóga pozíciók (aszanák) és helyes testtartások
 • Könnyű légzéstechnikák (pránájáma)


2. hét: Testtartások és egyensúly

 • Álló pózok és azok helyes kivitelezése
 • Egyensúlygyakorlatok kezdőknek
 • A testtartások és az egyensúly kapcsolata


3. hét: Rugalmasság és nyújtás

 • Ülő és fekvő pozíciók a rugalmasság fejlesztésére
 • Nyújtó gyakorlatok és a hozzájuk tartozó légzési technikák
 • A test rugalmasságának előnyei és jelentősége


4. hét: Erő és stabilitás

 • Erősítő jóga gyakorlatok kezdőknek
 • Hasizom erősítése és a törzsstabilitás fontossága
 • Jógapózok, amelyek erősítik a láb- és karizmokat


5. hét: Relaxáció és stresszkezelés

 • Mély relaxációs gyakorlatok
 • Meditációs technikák a stressz csökkentésére
 • A jóga és a mentális egészség kapcsolata


6. hét: Teljes test gyakorlás és összefoglalás

 • A tanfolyam során tanult gyakorlatok összefoglalása
 • Teljes test gyakorlás
 • Jóga életmód: Hogyan lehet integrálni a jóga gyakorlatokat a mindennapi életbe?


Részvételi díj:

33.000 Ft

A jelentkezésed véglegesítéséhez 18.000 Forint előleg fizetendő a foglalási felületen keresztül. A fennmaradó 15.000Ft a tanfolyam első napján esedékes utalással, bankkártyával vagy készpénzben, ahogy neked kényelmesebb. A fizetésedről e-számlát állítunk ki.

Hogyan jelentkezhetsz?

Kizárólag az időpontfoglaló rendszeren keresztül: https://erikajoga.booked4.us/public/

A rendszer teljesen automata, ha a naptárban még szerepel az időpont, akkor még van szabad hely. A helyedet 50% előleg befizetésével tudod véglegesíteni a foglalási folyamatban. Ha nem szeretnél a felületen keresztül bankkártyával fizetni, utalással is megteheted miután lefoglaltad a helyedet: 11773377-00946878.

Ha bármilyen kérdésed, kétséged van, keress bátran. Helyet foglalni azonban csak a felületen keresztül tudsz, üzenetben nem.

Lemondási feltételek:

A tanfolyam előtt 3 héttel kérheted, hogy egy másik tanfolyamra tegyem át a jelentkezésedet, ha valami mégis közbejönne. A tanfolyam minden alkalmán számítok a részvételedre, hiányzás, lemondás esetén nincs lehetőség a befizetett tanfolyami díj visszatérítésére, azonban a lefoglalt helyedet átruházhatod egy barátodra vagy családtagodra (az elejétől). Súlyos, hosszantartó betegség, baleset miatt történő lemondás egyénileg kerül elbírálásra. Ha a tanfolyam bármilyen nekem felróható okból nem indul el, a befizetett részvételi díjat teljes egészében visszautalom, vagy kérheted, hogy beszámítsam egy másik tanfolyamba, így a jelentkezésed és a befizetett pénz biztonságban van.

A tanfolyamon a maximális létszám 8 fő, és minimum 5 fő jelentkezése esetén indul. Ha nem jön össze a minimális létszám, egy későbbi időpontban kerül megrendezésre a tanfolyam és a jelentkezésedet erre átviheted.

Helyszín:

Free Spirit Studio Sopron, Aranyhegy

Minden eszközzel felszerelt, barátságos és otthonos jógastúdió, ahol teljesen ellazulhatsz. Télen padlófűtés melegít, nyári kellemes hűvösben gyakorolhatsz. Finom teával várlak. Itt teljes nyugalomra találhatsz, nem kell sietni, kapkodni. Kapcsolódj ki teljesen! Legyen egy különleges alkalom a jógázás.

Mit hozz magaddal:

A jógastúdió minden eszközzel felszerelt. Jógaszőnyeg, heveder, tégla, pléd, meditációs párna és minden fontos eszköz van. Sportos, kényelmes ruhát hozz, a stúdióban át tudsz öltözni.

Rólam:

20 éve jógázok, és 8. éve tanítom ezt a csodálatos mozgásformát és életmódot. Az elmúlt években több ezer csoportos órarendi jógaórát, számos workshopot, tanfolyamot, jógatábort és jógaoktatóképzést is tartottam, az itt szerzett tapasztalatomból és a hosszú éves saját gyakorlásból született meg ez a tanfolyam. Az egyik kedvenc területem a kezdő jógázók segítése, biztatása és erősítése az első lépések megtételében. Az oktatásomra jellemző a mindenféle elavult, dogmatikus tanítások mellőzése és a modern kor emberére szabott, támogató, megengedő és lelkesítő hozzáállás. Tudom, hogy kezdőket tanítani az egyik legnagyobb kihívás, de én pont ezt szeretem benne. És szeretem óra után a mosolygós arcokat látni, valamint azt, ahogy a kis bátortalan kezdőből magabiztos jógázó válik.

A részletesebb bemutatkozásomat itt találod.

Ha bármilyen kérdésed van, üzenj bátran.

Várom a jelentkezésedet.

Wollaston Erika

Yoga Alliance akkreditált jógaoktató és jógaoktatóképző tanár (ERY-500)

06307931457

erika@erikajoga.hu

IG: @erikajoga