Kezdő jógatanfolyam

Kezdő jógatanfolyam

Kezdő vagy? Jógáztál már itt-ott, vagy videókra gyakorolsz? Jársz már jógára, de szeretnéd a gyakorlásodat mélyíteni? Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor a hamarosan induló jóga alaptanfolyamot neked találtam ki.

Régóta szemezel a jógával, de félsz egy meglévő csoporthoz csatlakozni kezdőként vagy nem tudod, hogy az interneten melyik jógavideóra gyakorolj, hogy ne tegyél kárt magadban? Szeretnéd megérteni és biztonságosan gyakorolni az alap jógapózokat? Szeretnél egy tapasztalt oktató támogatásával elindulni a jógás utadon? Akkor pont neked ajánlom a 6 hetes jóga alaptanfolyamot, ami - mint a régi szép időkben - 6 személyes alkalomból áll. Most nem online, nem távolról, hanem igazi emberek között. 

Az 2022. április 21-én induló tanfolyam már BETELT. Kérlek kövesd az oldalamat, hogy elsőként értesülhess a következő időpontról.  


Ezt a 6 alkalmas tanfolyamot úgy állítottam össze, hogy teljesen kezdő jógázók számára is könnyen emészthető legyen, de a már egy-két éve jógázók is találjanak új, hasznos információkat maguknak. Cél a személyes fejlődés, egy boldogabb, harmonikusabb élet felé vezető úton való elindulás, stresszoldás és kiszakadás a mókuskerékből.

Csütörtökönként fogunk másfél órára találkozni, azonban ne egy megszokott jógaórára számíts. Mindig lesz elméleti rész, ászana doktor, ahol megtanuljuk az alap ászanák helyes, gyakorlóra szabott, ha kell módosított verzióját. Megtanuljuk az alap légzőgyakorlatok helyes kivitelezését. Megtanulhatod, hogy mi a különbség a relaxáció és a meditáció között, és melyiknek hogyan kezdj neki majd otthon, amikor egyedül gyakorolsz. Az alap ászanákat és technikákat fogom neked megtanítani, amikre magabiztosan és biztonságosan tudsz építeni, ahogy haladsz majd tovább a jóga útján.

A 6 személyes oktatási nap Sopronban:

 • 6 csütörtöki alkalom 17:00-18:30-ig
 • 2022. április 21-től 2022.május 26-ig
 • kis csoportban hatszor 1.5 óra


Ezekre a témákra számíthatsz a 6 hét alatt:

 • Álló, ülő, fekvő, térdelő, csípőnyitó, mellkasnyitó jógapózok és ezek helyes kivitelezése a mai, modern emberre szabva, megismerve ezek által a saját testedet


 • Hátra-és előrehajlító, csavaró, kezdő fordított testhelyzetek (pl. Sarvangasana - vállállás - gyertyapóz, vagy ennek előkészítő gyakorlata)


 • Egyensúlyi gyakorlatok és ezek rávezető gyakorlatai


 • Alaplégzések, teljes jógalégzés, stresszoldó légzéstechnikák


 • Különböző kezdő relaxációs technikák, kezdő meditáció


 • Jóga szutrák, a jóga háttere, története érthetően , röviden


 • Rövid anatómiai áttekintés, hogy megértsd mit miért csinálunk, hogyan működik a test és az alap jógapózok


 • Betekintés a jógikus életmódba, hogyan segíthet a jóga a harmóniát és belső békét elérni


 • A jógapózok fizikai és mentális hatásaiA tanfolyam kezdésekor megkapod a tananyagot egy e-book formájában, ami alapján otthon tovább tudsz olvasni egyes témákban. Továbbá az utolsó alkalommal kapsz tőlem egy intelligensen összeállított óratervet is, amire a tanfolyam után egyedül is tudsz majd otthon jógázni. Ha szeretnél, már magabiztosan tudsz majd csatlakozni az órarendi óráimra, vagy otthon jógavideókra gyakorolni. 


A célom, hogy magabiztos alaptudást szerezz, a tanfolyam után (vagy már alatt) bátran csatlakozz bármelyik meglévő órarendi jógaórához, és otthon is elkezdj gyakorolni. A tanfolyam alatt az érthető, emészthető alapokra, összefüggésekre fogunk koncentrálni, amik abban is segítenek, hogy a hétköznapokban tudatosabban tudj mozogni (ülni, járni, feküdni, és a rossz mozgásmintákból eredő problémákat megelőzd, vagy elkezdj változtatni rajtuk) és élni (kezelni a kihívásokat, stresszt, változásokat és a környezetedben lévő embereket).


Neked ajánlom a tanfolyamot, ha

 • már nagyon szeretnél elkezdeni jógázni, mert mindenki mondja, hogy milyen jó
 • otthon egyedül próbálkoztál, de még nem éreztél rá
 • úgy érzed, hogy kötött vagy
 • ha rendszertelenül, vagy keveset mozogsz
 • ha mást sportolsz és attól a sporttól érzed kötöttnek magadat
 • eleged van a bezártságból, a monotonitásból 
 • egy ideje foglalkoztat a jóga gondolata
 • egész nap ülsz és nap végére már elzsibbad mindened, főleg a fejed
 • gyerekekkel vagy otthon vagy velük dolgozol és úgy érzed, hogy mindig másoknak adsz és itt az ideje, hogy te is feltöltődj


A tanfolyam nem oktatóképzés, cél a személyes fejlődés. Ha oktatni szeretnél, mert már gyakorlott jógázó vagy, akkor neked a 200 órás jógaoktatóképzésemet ajánlom. 


Hogyan jelentkezhetsz?

Legegyszerűbben ezen a formanyomtatványon keresztül. 

Ha visszaigazoltam a jelentkezésedet, a regisztrációd az előleg befizetésével válik érvényessé, amit az e-mail címedre kiküldött e-számla alapján tudsz befizetni.


Részvételi díj:

24.000 Ft

A jelentkezésedkor egy 6.000 Forintról szóló előlegszámlát állítok ki neked online, amit utalással vagy bankkártyával tudsz rendezni. A fennmaradó összeg a tanfolyam első napján esedékes utalással, bankkártyával vagy készpénzben. 

Lemondási feltételek:

A tanfolyam minden alkalmán számítok a részvételedre, hiányzás esetén nincs lehetőség a befizetett tanfolyami díj visszatérítésére. Súlyos, hosszan tartó betegség, baleset miatt történő lemondás egyénileg kerül elbírálásra, és lehetőség biztosítok neked, hogy egy későbbi tanfolyamon vegyél részt. Ha a tanfolyam bármilyen nekem felróható okból nem indul el, a befizetett részvételi díjat teljes egészében visszautalom, vagy kérheted, hogy beszámítsam egy másik tanfolyamba.


A tanfolyamon a maximális létszám 12 fő, és minimum 6 fő jelentkezése esetén indul. Ha nem jön össze a minimális létszám, egy későbbi időpontban kerül megrendezésre a tanfolyam és a jelentkezésedet erre továbbviheted.Helyszín:


Free Spirit Studio Sopron, Csengery utca 30-32. (Elzett udvar belső udvara)

Tágas, szellős, minden eszközzel felszerelt jógastúdió, ahol mindenkinek jut elegendő személyes tér. Mit hozz magaddal:


A jógastúdió minden eszközzel felszerelt. Jógaszőnyeg, heveder, tégla, pléd, meditációs párna és minden fontos eszköz van. Hozz jegyzetfüzetet és tollat, ha valamit le szeretnél írni. Sportos, kényelmes ruhát hozz, az öltözőben át tudsz öltözni. 


Rólam:

Közel 20 éve jógázok és 6 éve tanítom is ezt a csodálatos mozgásformát és életmódot. Az elmúlt években több mint ezer csoportos órarendi jógaórát, számos workshopot, tanfolyamot és jógatábort tartottam, az itt szerzett tapasztalatomból és a hosszú éves saját gyakorlásból született meg ez a tanfolyam. Az egyik kedvenc területem a kezdő jógázók segítése, biztatása és erősítése az első lépések megtételében. Az oktatásomra jellemző a mindenféle elavult, dogmatikus tanítások mellőzése és a modern kor emberére szabott, támogató és lelkesítő hozzáállás. Tudom, hogy kezdőket tanítani az egyik legnagyobb kihívás, de én pont ezt szeretem benne. És szeretem óra után a mosolygós arcokat látni, valamint azt, ahogy a kis bátortalan kezdőből magabiztos jógázó válik. 


A részletesebb bemutatkozásomat itt találod.


Ha bármilyen kérdésed van, üzenj bátran.


Várom a jelentkezésedet.


Wollaston Erika

06307931457

erika@erikajoga.hu

IG: @erikajoga