Jógatábor - Elvonulás

Jógatábor - Elvonulás

Mélyülj el a jógában, a csendességben az ország legszebb elvonulási központjában, Somogyvámoson.


Alig várod, hogy 2021-ben újra kiszabadulhass? Van egy szuper programajánlatom számodra. Gyere és töltsük a húsvéti hosszúhétvégét Somogyvámoson, az ország legszuperebb jógatábor helyszínén, a Rádhé Resortban! A tábor témája: CSUPA ÖRÖM! Munkahelyi szabadság nélkül tudsz részt venni a táborban, ahol minden biztosított a kikapcsolódáshoz és feltöltődéshez. Tartalmas jógás és önismereti programokra számíthatsz az öröm, kiszabadulás, felszabadulás jegyében.

A hotel konyháján ínycsiklandó és bőséges vegetáriánus ételeket készítenek nekünk. A tábor részvételi díjában a 3 éjszaka szállás, napi háromszori étkezés, jóga-és önismereti foglalkozások, minden adó, illeték benne van. Semmilyen extra költséggel nem kell számolnod, teljes ellátást kapsz.

Részvételi díj: 77.000 Ft. Hozd el a lányodat, anyukádat, férjedet vagy barátnődet és ketten egyszerre kedvezményesen jelentkezhettek 74.000 Ft/fő áron.

Téged is várunk nagy szeretettel:

Wollaston Erika és Kriston Adrienn

vezető jóga- és meditáció oktatók (EYT-500)


Jógázz és pihenj velünk 4 napot Somogyvámoson! Idén már negyedszer a nyári vinyasa flow jógatábort Kriston Adriennel együtt tartjuk. Ahogy az elmúlt években megszokhattátok, tematikus táborral és nagyon tartalmas programokkal készülünk nektek. Bővebb információ és téma hamarosan. Addig mentsd el a naptárodban az időpontot. Várunk szeretettel.