Szabadítsd fel önmagad! - Önismereti program csomag

Szeretettel köszöntünk Kriston Adrienn és Wollaston Erika közös, 3 hónapos önismereti programján. 

Indulj el már ma a szabadság útján! Senki más nem fog felszabadítani, megmenteni, csak te saját magadat tudod. Ehhez nem kell kifelé, más országokba menned, csakis befelé kell indulni bátor és mély önismerettel. Ebben segítünk neked a jóga, life-coaching, NLP, bodywork, mindfulness meditáció, jógaterápia és önismeret legjobb eszközeit ötvözve. Egy nagyon komplex és mély folyamatra számíthatsz, amihez sok éves tanulmányainkat és személyes tapasztalatainkat tettük össze, hogy te minél rövidebb idő alatt, kizárólag a szükséges és leghatásosabb eszközökkel elindulhass a belső szabadság, a teljes önfelszabadítás útján, és természetesen átalakulva, megkönnyebbülve el is érj oda.Az emberek egyik legfontosabb értéke a szabadság, az önrendelkezés, a szabad véleménynyilvánítás, önkifejezés és döntés lehetősége, mégis nagyon sokan külső dolgoktól tesszük függővé a saját szabadságunkat. Átadjuk ezt a döntési lehetőséget felettünk álló embereknek, főnököknek, politikai vezetőknek és a leggyakoribb esetben a saját elménknek az általa kreált rabság illúziójával.  

Ha nem élheted meg a igazi, belső szabadságot egy folyton kereső, de hosszútávon megnyugvást, egyensúlyt nem találó ördögi körbe juthatsz, amivel együtt jár a szorongás, a motiválatlanság, belső lázadás, a kanapén való világmegváltás, a rossz élethelyzetbe való belenyugvás, a szükségletek elnyomása, és végső soron egy szürke, meghasonult élet. 

Mi lehet a megoldás? 

A legfontosabb, hogy felismerjük, hogy a mostani élethelyzet már nem tartható tovább, és be merjük vallani önmagunknak, hogy nem jó ez a helyzet, rosszul érzem magamat a bőrömben, változást szeretnék. De csupán ebből a felismerésből még nem jön létre semmi kézzelfogható, kell, hogy legyen annyi bátorságom és önszeretetem, hogy eldöntöm, teszek a boldogságomért, a változásért, nem csak fejben, hanem végre tettekben is. Ha megszületett a felismerés és a döntés, a tényleges tettekben segítünk neked ebben a három hónapban. 


Légy szabadabb, mint valaha a támogatásunkkal!


Ez a nagyon komplex önismereti program, ami a saját korlátjaid lebontásában nyújt segítséget a legjobb és leghatásosabb önismereti módszerek ötvözésével. Egy mély és átalakító útra hívunk téged, ahol a korlátjaid, a nehéz súlyaid tudatosításával indulunk. Különféle eszközökkel megnevezzük megszemélyesítjük őket, számos szempontból rájuk nézünk, értékeljük, súlyozzuk a jelentőségüket. 

Azon dolgozunk ebben a programban, hogy kitisztítsuk ezeket a terheket magunkból fizikai, energetikai, érzelmi és mentális síkon is. Együtt haladunk az önfelszabadítás és a felemelkedés útján, bejárva egy csodálatos spirálvonalat. Útközben rávilágítunk egy-egy vakfoltra, feszegetjük a komfortzóna határait. A közös utunk végén, áttranszformálódva, újjászületve konkrétan és szimbolikusan is lerakhatod a terheket, megtalálva a belső szabadságot, helyet létrehozva minden olyan újnak amit nagyon szeretnél. 

3 hónapos önismereti utazásra indulunk 


6 szakaszra, modulra bontottuk ezt az utat. 

  
    
  

Az utadon virtuálisan végig veled leszünk és kísérünk. Csakis olyan feladatok lesznek, amik tényleg hasznosak és hatásosak. A minőség volt a célunk az eszközökben, a videós-és hanganyagok készítésében egyaránt. 

Mit tartalmaz ez a program?

 • 6 egymásra épülő moduláris tananyag, amely egy mélyfúrás az önfelszabadítás témakörében
 • 6 színes, praktikus, élvezhető, offline letölthető e-könyv több mint száz oldal mennyiségben, minden modulhoz külön-külön. Töltsd le őket pdf formátumban, és ha úgy érzed, évek múlva is előveheted ezeket a feladatokat. 
 • 4 különleges, komplex jógagyakorlás, amelyek vinyasa flow stílusban készültek, ezen belül is az önfelszabadító, minden korlátot kerülő free flow módszert alkalmazva. Ez a négy gyakorlás máshol nem elérhető. A jógavideók tartalmaznak tematikus kreatív sorozatokat, fizikai és mentális tisztító gyakorlatokat, mudrákat, mantrákat, mentális megerősítéseket, tudatos jelenlét meditációt, relaxációt.
 • 4 tematikus meditációs és relaxációs gyakorlat, amikkel megszabadulhatsz a nehézségeidtől, a múlt súlyaitól, az elszigetelődéstől, valamint kapcsolatba léphetsz a legfelsőbb éneddel
 • Naplózási feladatok
 • Tematikus önreflexiós coaching kérdéssorozatok, amikekkel felismerheted az elakadásaidat, rabságban tartó rétegeidet és lépéseket tehetsz előre
 • Minden modulhoz gondolatébresztő írások
 • Külön foglalkozunk a megbocsátás témakörével meditációban és írásos feladatban is
 • A korlátok, aggódások értékelése és feldolgozása írásos önismereti feladatként
 • Önkifejezési, másokkal való kapcsolódási feladatok, hogy ne csak magadban éld meg a szabadságot, hanem a másokkal való együttműködésben is. 


Mit kapsz és mit tehetsz le ezzel a programmal?

 • Megtapasztalhatod, hogy az igazi szabadság nem függ a külső körülményektől. Ennek a felismerése az egyik legnagyobb ajándék és legfontosabb eszköz az igazi boldogsághoz. 
 • Tudatosítjuk és lebontjuk az aggodalmat azon dolgok felé, amiket nem tudunk befolyásolni
 • Átvezetünk a megbocsátás komplex folyamatán
 • Megtisztítjuk a testet a fizikai, mentális és energetikai blokkoktól
 • Tudatosítjuk az akadályainkat, lehúzó súlyokat, amik meggátolnak a szabadságban
 • A programban segítünk elengedni és letenni ezeket az akadályokat, hogy átélhesd a tiszta szabadságot
 • Megtanulsz jobban jelen lenni a mostban
 • Megtalálhatod a belső nyugalmat, harmóniát, csendességet
 • A kreatív jógagyakorlásokkal a saját kreativitásodat, nőiességedet is erősítheted
 • Ha végighaladsz ezen a három hónapos programon, a végére olyan belső erőt szerezhetsz, amivel úgy érezheted, hogy nincs legyőzhetetlen akadály előtted. Hozhatjátok a hétfejű sárkányt is, ő se állíthat meg! 
Egy kis ízelítő a témákból

   

Sokrétűen foglalkozunk a témával, minden oldalról bombázzuk a blokkokat, elakadásokat. 

  

A felismerésekből mindig születni fognak tettek is, nem elégszünk meg a gondolatban való változással. Minden materializálódni fog. 

  


Egy hasznos ajándék önmagadnak ez a program. A fejlődésedre, saját magadra fordított minőségi idő mindig sokszorosan megtérül. Azonban akkor lesz igazán sikeres és hatásos az utad, ha tényleg beleteszed az időt és az energiát. Mi támogatni fogunk téged. Izgalmas feladatokkal színesítjük ezt az utat és lélekben végig veled vagyunk. 

Kik vannak a program mögött?

Kriston Adrienn önismereti csoportvezető, vezető jógatanár, meditáció-és pranayama oktató, jógaterapeuta és örökös szabadságkereső.

Ehhez a programhoz vinyasa flow, prana flow, tantra flow, himalájai tradíció, női jóga, pranayama, meditációs és jógaterápia témákból merített. Továbbá ecstatic dance, bodywork, yoga dance trance, énekes dobkörök, szomatodráma, családállítás sajátélményű tapasztalatokból inspirálódott. Így valóban egy nagyon összetett és mély önismereti utazásra számíthatsz, amin Adrienn is veled utazik. A foglalkozásaira jellemző a kreativitás, az egyediség, a szív legmélyét megérintő hozzád szóló tartalom, a szerető kedvesség és támogatás. 
Wollaston Erika vezető jógatanár, life-coach, NLP tréner, meditáció oktató, jógaterapeuta, szabad lélek, aki igyekszik folyamatosan leporolni a szabad lelkére rakódott nehezékeket, illúziókat. 

Az önismereti programba az általa is rendszeresen használt eszközöket építette be a life-coaching, pszichológia, jógaterápia, vinyasa flow jóga, mindfulness meditáció, NLP alapú vizualizáció, free flow és tudatos naplózás területéről. Minden itt található eszköz, technika élményalapú, kipróbált, megjárt és működő. Erika foglalkozásaira jellemző a szabadság, a dogmák kerülése és a különböző területek kombinálása, legyen az az alkotás, festés, zene, film, utazás vagy ami éppen megfogja. A lényeg, hogy mindig meg lehessen kérdezni, hogy ezt lehet-e máshogy, lehet-e jobban is csinálni? 


Örülünk, ha velünk tartasz. Szívünket-lelkünket beletettük ebbe a programba. Sok-sok hónap kutató munkájával szedtük össze azokat az eszközöket, amik a legjobbak, hogy neked ne kelljen sok utat megjárnod, legyen minél inkább felfelé törő a szabadság sugárútja a felesleges mellékágak nélkül. Találkozzunk a felszabadulás varázslatos útján! 


Sok szeretettel:

Adrienn és Erika

Nehézség
Kezdő
Időtartam
4 óra 35 perc
3 havi hozzáférés
38 500Ft
Megvásárlom

1. modul - Elindulás - Köszöntő

02:11
1. modul - Elindulás - Köszöntő 1. modul - Elindulás - Köszöntő 1. modul - Elindulás - Köszöntő

Sok szeretettel köszöntünk téged a felszabulás útján. Virtuálisan végig veled leszünk, kísérünk és támogatunk téged.

1. modul - Elindulás - Számodra mit jelent a szabadság?

20:10
1. modul - Elindulás - Számodra mit jelent a szabadság? 1. modul - Elindulás - Számodra mit jelent a szabadság? 1. modul - Elindulás - Számodra mit jelent a szabadság?

A világ különböző részeiről kérdeztem barátokat, ismerősöket, hogy nekik mit jelent a szabadság. És neked mit jelent?

2. modul - Kövek a tenyeredben - Jógagyakorlás

46:52
2. modul - Kövek a tenyeredben - Jógagyakorlás 2. modul - Kövek a tenyeredben - Jógagyakorlás 2. modul - Kövek a tenyeredben - Jógagyakorlás

Egy nagyon kreatív, egyedi, szabadon áramló, kereteket feszegető jógagyakorlásra hívunk. A tenyerünkben végig a nehézségeket szimbolizáló köveket fogjuk tartani, csak az óra legvégén tesszük le őket. Így még garantáltan nem jógáztál.

3. modul - Megtisztulás - Jógagyakorlás

46:52
3. modul - Megtisztulás - Jógagyakorlás 3. modul - Megtisztulás - Jógagyakorlás 3. modul - Megtisztulás - Jógagyakorlás

Ebben a gyakorlásban testi és lelki tisztulásra hívlak, hogy megszabadulj a sok-sok lekötött, görcsös érzelmi és mentális stressztől, és helyet adj a belső béke érzésének!

3. modul - Megtisztulás - Megbocsátás meditáció

12:18
3. modul - Megtisztulás - Megbocsátás meditáció 3. modul - Megtisztulás - Megbocsátás meditáció 3. modul - Megtisztulás - Megbocsátás meditáció

Erőteljes meditációs technika, ami segít megszabadulni a csak téged mérgező bosszúvágy, lelkiismeretfurdalás és harag energiájától.

4. modul - Fel a csigalépcsőn - Jógagyakorlás

55:11
4. modul - Fel a csigalépcsőn - Jógagyakorlás 4. modul - Fel a csigalépcsőn - Jógagyakorlás 4. modul - Fel a csigalépcsőn - Jógagyakorlás

Ezen az izgalmas és kreatív jógaórán a spirál szimbólumát fogjuk megidézni a sorozaton belül. Itt átélheted fizikialig is, hogy milyen a spirálon egyre feljebb és mélyebbre haladni.

4. modul - Fel a csigalépcsőn - "Utazás a szív barlangjába" relaxáció

16:38
4. modul - Fel a csigalépcsőn - "Utazás a szív barlangjába" relaxáció 4. modul - Fel a csigalépcsőn - "Utazás a szív barlangjába" relaxáció 4. modul - Fel a csigalépcsőn - "Utazás a szív barlangjába" relaxáció

Ez az NLP és jógatechnikát ötvöző relaxáció a legmélyebb rétegedbe, a szíved barlangjába vezet el, hogy ott a felsőbb éneddel kapcsolatba lépve meghallhasd az üzenetet, amit meg kell hallanod.

5. modul - Szabad élet, szabad madár - Jógagyakorlás

38:47
5. modul - Szabad élet, szabad madár - Jógagyakorlás 5. modul - Szabad élet, szabad madár - Jógagyakorlás 5. modul - Szabad élet, szabad madár - Jógagyakorlás

Szabadítsd fel a mozdulatokat! Töltsd fel a saját igényed szerint jóleső belemozgásokkal és belülről jövő, egyéni mozdulatokkal a gyakorlást! Gazdagítsd belső képekkel, érzetekkel, itasd át tiszta örömmel!

5. modul - Szabad élet, szabad madár - "Csepp a tengerben" relaxáció

14:02
5. modul - Szabad élet, szabad madár - "Csepp a tengerben" relaxáció 5. modul - Szabad élet, szabad madár - "Csepp a tengerben" relaxáció 5. modul - Szabad élet, szabad madár - "Csepp a tengerben" relaxáció

Ebben a relaxációban az élet tengerében hullámozva lazulhatsz el. Átadva magad az élet nagy hullámának, belemerülhetsz az egységélménybe.

6. modul - Transzformáció - "Tedd le a köveket" relaxáció

17:14
6. modul - Transzformáció - "Tedd le a köveket" relaxáció 6. modul - Transzformáció - "Tedd le a köveket" relaxáció 6. modul - Transzformáció - "Tedd le a köveket" relaxáció

Erőteljes NLP technikával dolgozó vizualizációs relaxációs anyag, aminek a segítségével megszabadulhatsz a súlyos, visszahúzó dolgoktól és végre leteheted őket.

6. modul - Transzformáció - Mese

01:28
6. modul - Transzformáció - Mese 6. modul - Transzformáció - Mese 6. modul - Transzformáció - Mese

Az igazi szabadság az, amikor el tudjuk engedni a ragaszkodást az eredményekhez, erényekhez és azok iránt a dolgok iránt is, amiért keményen megdolgoztunk. Hiszen végső soron egyszer ezek lesznek majd az új korlátaink!

6. modul - Transzformáció - Utolsó feladat

04:13
6. modul - Transzformáció - Utolsó feladat 6. modul - Transzformáció - Utolsó feladat 6. modul - Transzformáció - Utolsó feladat

Még maradt egy fontos feladatod a hatodik modulban, miután ezt is elvégezted, már csak az ünneplés marad hátra. Megszabadultál sok mindentől, ami visszatartott. Szállj szabad madár!