Turbózd fel magad! - 3 hónapos program futóknak csomag

Itt az idő, hogy a futóteljesítményedet egy következő szintre emeld! Szeretettel köszöntünk Arany Enikő ultrafutó, funkcionális edző, valamint Wollaston Erika jógaoktató, hobbifutó és teljesítménytúrázó közös, 3 hónapos programján. 

Mi futók tudjuk, hogy csak futni magában nem elég, erősítő és nyújtó, regeneráló edzéssel is ki kell egészíteni az felkészülésünket, hogy gyorsabbak és ruganyosabbak lehessünk! Na, de honnan tudod, hogy milyen erősítést, nyújtást, regenerálást végezz szakszerűen? Mi ebben segítünk neked sok éves személyes és szakmai tapasztalatunkkal. A program előnye, hogy egyben látod a komplex képet, egy helyen megkapod a felkészüléshez szükséges összes segítséget.


Mit tartalmaz ez a program?
 • Több, mint 5 és fél óra mennyiségű videó, ami egy lényegre törő, komplex programot ad neked, amivel kiegészítheted a futóedzéseidet, javíthatsz az idődön, az erődön, hajlékonyságodon és a mentális folyamataidon. 
 • Igényes online felület, ahol létrehozhatod a felhasználói fiókodat és egyből nézheted a videókat.
 • Kifejezetten futóknak összeállított 3 funkcionális erősítő edzés, amiben kezdőtől a haladó szintig építkezhetsz.
 • Egy futás előtt ajánlott bemelegítés.
 • Egy valós idejű hengerező gyakorlás, amiben SMR hengerrel és labdával szakszerűen fellazítjuk a fascia láncolatot, eltávolítjuk a méreganyagokat, a letapadásokat, hogy gyorsabban regenerálódj.
 • 3, futóknak összeállított jógagyakorlatokat tartalmazó videó, ami kifejezetten a mobilizálást, nyújtást szolgálja, hogy még évekig ruganyos, kiegyensúlyozott és egészséges maradhass.
 • 1, a teljes testet a fascia rendszer alapján átlazító fascialazító gyakorlás, ami után úgy érezheted, mintha új bőrbe bújtál volna.
 • 1 egyensúlyt fejlesztő flow jóga gyakorlás, ami nagy segítségedre lesz, ha egyenetlen talajon futsz vagy túrázol.
 • Egy erőteljes, neurolingvisztikai programozáson alapuló célvizualizációs hanganyag, amivel az elmédet is felkészíted a kihívást jelentő versenyre vagy célra.
 • Pdf-ben letölthető, 20 oldalnyi írásos anyag, amiben további hasznos tippeket osztunk meg veled. 
 • 3 hónap korlátlan hozzáférés a csomagban lévő videókhoz.
Miért jó neked ez a program? 

 • Mert mi is a saját bőrünkön tapasztaltuk azokat a sérüléseket (plantar fasciitis, térdfájás, derékfájás, csak hogy párat említsünk), amiket abban az időszakban szereztünk, amikor a futások után 5 percben lezavartuk a nyújtást, az erősítés pedig nagyon rendszertelen volt. 
 • Ugyanúgy a saját bőrünkön tapasztaltuk - amikor már szakszerűen, tudással álltunk az edzéshez - hogy meg lehet előzni a sérüléseket, és egy futó se kell, hogy bádogember legyen. 
 • Időtakarékos, lényegre törő videókat állítottunk össze, hogy egy elfoglalt ember életébe is beleférjen.
 • Gyorsabb lehetsz, azaz kevesebb idő alatt lefuthatod a kívánt távot.
 • Ezekkel a gyakorlásokkal versenyelőnyhöz jutsz, mert messzebbre juthatsz, vagy gyorsabban beérhetsz a célba.
 • Előbb regenerálódsz, nem kell napokat kihagyni, vagy fájó izmokkal futni. 
 • Megelőzheted a repetitív mozgás miatt kialakulható mozgásszervi problémákat. 
 • Megerősíted az elmédet is, és a holtpontokon előbb átléphetsz. 
 • Nem kell aggódnod azon, hogy sérülés miatt hónapokra kimaradj a futóedzésből.
 • Változatosabbá, élvezetőbbé teheted a felkészülésedet.
Kik vannak a program mögött? 

Arany Enikő ultrafutó, terepfutó, funkcionális edző, gerinctréner, sportmasszőr. 

12 év hosszútávfutás, számos 100 km közeli vagy feletti táv teljesítése aszfalton és terepen, sikeres Ultrabalaton teljesítés után világossá vált számára, hogy az eredményes versenyekhez nem csak futással kell felkészülni. Nagyon fontos a core, mélyizmok és tartó izmok megerősítése, valamint a koordináció fejlesztése és a mentális ráhangolódás. Mindemellett nyújtás, hengerezés(+masszázs) nélkül sem úszhatóak meg a sérülések. Futás, erősítés, nyújtás, ellazulás és mentális edzés teszi teljessé egy hosszú távú versenyre való felkészülést. Enikő számára a legfontosabb a prevenció, tapasztalati úton tudja, hogy mindezek kellenek a sérülésmentes sportoláshoz és a teljesítmény növeléséhez.

Wollaston Erika vezető jógatanár, life-coach, NLP tréner, meditáció oktató, jógaterapeuta 


Saját bőrén tapasztalta, hogy mennyire jól kiegészíti egymást a hosszútávfutás, maratonra edzés és a jóga. A futás vagy teljesítménytúrázás közben jelentkező holtpontokon nem egyszer a jógában megtanult légzés, kitartás és tudatos jelenlét segítette át. Minden, a programban található jóga technika saját élményalapú, kipróbált, megjárt és működő. Erika foglalkozásaira jellemző a lelkesítő hozzáállás, hatékonyság, funkcionalitás, dogmák kerülése, és a szeretetteljes légkör, ahol mindenki önmaga lehet. Jelenleg ezzel a programmal egészíti ki a Kinizsi 100-ra való felkészülését.Örülünk, ha velünk tartasz. Szívünket-lelkünket beletettük ebbe a programba. Sok-sok év munkájával és tapasztalatával állítottuk össze az anyagot, hogy neked ne kelljen a rossz utakat megjárnod, legyen minél inkább sikeres a célba vezető utad a felesleges mellékágak és kihagyások nélkül. 

Sok szeretettel: 

Enikő és Erika

Nehézség
Kezdő
Időtartam
5 óra 41 perc
3 havi hozzáférés
34 500Ft
Megvásárlom

Köszöntő

07:01
Köszöntő Köszöntő Köszöntő

Sok szeretettel köszöntünk téged. Örülünk, hogy itt vagy. Köszönjük, hogy a programunkat választottad! Jó gyakorlást! Sok sikert kívánunk neked a célodhoz!

1. Előkészületek - Bemelegítés futás előtt

07:09
1. Előkészületek - Bemelegítés futás előtt 1. Előkészületek - Bemelegítés futás előtt 1. Előkészületek - Bemelegítés futás előtt

Legfontosabb szempont az ízületeink védelme. Az ízületi nedv, ami a felületen való csúszást segíti, kis mozgás beindításával kezd el termelődni. Ha megspórolod ezt a rövid időt kockáztatod a boka, térd gerinc, csípő ízületek porckopását.

2. Erősítés - Lábak, farizmok, csípő

26:32
2. Erősítés - Lábak, farizmok, csípő 2. Erősítés - Lábak, farizmok, csípő 2. Erősítés - Lábak, farizmok, csípő

Sajnos a farizmok futáskor nem szeretnek dolgozni, csak ha rávesszük őket a mozgásra. Ha utóbbi nem dolgozik, a derék és a térdhajlító izmok veszik át a feladatot ezzel fájdalmakat generálva. Erősítsd és aktiváld a csípő körüli izmokat, lábizmokat!

2. Erősítés - Core izmok 360 fokban

26:30
2. Erősítés - Core izmok 360 fokban 2. Erősítés - Core izmok 360 fokban 2. Erősítés - Core izmok 360 fokban

Ha a core izmok nem elég stabilak energiaveszteség történik a mozgás során, ezáltal az összes ízület túlterhelődése elindul minden egyes talajról elrugaszkodásodkor. Erősítsd meg 360 fokban a core izmaidat ezzel a tabata jellegű edzéssel!

2. Erősítés - Váll-felső hát

24:23
2. Erősítés - Váll-felső hát 2. Erősítés - Váll-felső hát 2. Erősítés - Váll-felső hát

Futás során a háti szakaszunk kevésbé dolgozik, elgyengül, a mellkasunk beesik, pedig helyes testtartással sokat segíthetnénk magunkon, javul a teljesítmény és megelőzhetőek a hátfájások.

3. Jóga - Egyensúly fejlesztése

30:01
3. Jóga - Egyensúly fejlesztése 3. Jóga - Egyensúly fejlesztése 3. Jóga - Egyensúly fejlesztése

Fejleszd az egyensúlyodat, a kordinációt ezzel a kreatív flow jóga sorozattal. Közben erősítjük a core izmokat, a lábakat, valamint mobilizáljuk a csípőt is. Sokat fog segíteni, ha egyenetlen talajon futsz és túrázol.

3. Jóga-Gerinc és vállak mobilizálása

26:59
3. Jóga-Gerinc és vállak mobilizálása 3. Jóga-Gerinc és vállak mobilizálása 3. Jóga-Gerinc és vállak mobilizálása

Mozgasd át, erősítsd és lazítsd a gerincedet és a vállakat ezzel a jógagyakorlással! Ellensúlyozd az egyoldalú mozgást, vagy a munkádból eredő terhelést ezzel a videóval!

3. Jóga - Teljes test nyújtása

29:54
3. Jóga - Teljes test nyújtása 3. Jóga - Teljes test nyújtása 3. Jóga - Teljes test nyújtása

Lazítsd el a futásban megfáradt izmaidat ezzel a teljes testet érintő jógagyakorlással!

3. Jóga - Fekvő csípőlazítás

21:50
3. Jóga - Fekvő csípőlazítás 3. Jóga - Fekvő csípőlazítás 3. Jóga - Fekvő csípőlazítás

Lazítsd el a lábaidat, a medence izmait ezzel a nagyon kellemes fekvő csípőlazító gyakorlással. Tökéletes választás egy hosszú futás vagy túrázás után.

4. Regeneráció - Fascialazítás jógapózokkal

59:58
4. Regeneráció - Fascialazítás jógapózokkal 4. Regeneráció - Fascialazítás jógapózokkal 4. Regeneráció - Fascialazítás jógapózokkal

Lazítsd el az egész testedet tetőtől talpig ezzel a komplex, fascia alapú jógagyakorlással! A testünkben minden mindennel összefügg egy csodálatos mátrixként. Ezzel a gyakorlással felgyorsíthatod a regenerációt, megőrizheted a ruganyosságodat.

4. Regeneráció - Fascia hengerezés

01:07:08
4. Regeneráció - Fascia hengerezés 4. Regeneráció - Fascia hengerezés 4. Regeneráció - Fascia hengerezés

Ha egyszer végigmész a hengerezős videón, majd kiegészíted az ellazító nyújtással, örökké ezt akarod majd csinálni annyira jó! El tudod képzelni milyen, amikor 1 hosszú kimerítő futás után 1 óra alatt teljesen újjászületsz? Most megtapasztalhatod!

5. Mentális felkészülés - Vizualizáld a célodat!

13:40
5. Mentális felkészülés - Vizualizáld a célodat! 5. Mentális felkészülés - Vizualizáld a célodat! 5. Mentális felkészülés - Vizualizáld a célodat!

Edzd az elmédet is! Vizualizáld a célodat ezzel az NLP technikán alapuló relaxációs hangfelvétellel. Így az elmédet is magad mellé állíthatod, hogy támogasson téged a verseny napján.