Kezdő jógaórák csomag

A csomagban átmozgató, a testet felszabadító, kilazító jógagyakorlásokat és egy vezetett relaxációs hanganyagot találsz. Teljesen kezdőként is bátran elkezdheted ezeket a gyakorlatokat, lépésről lépésre építettem fel az órákat, hogy otthonról is könnyen követni tudd őket. Örülök, hogy támogathatlak az otthoni jógázásban és megengeded, hogy együtt haladjunk a jóga ösvényén. (adószámot NEM kell megadni, mert csak magánszemélyként tudsz vásárolni a webshopban)

Sok szeretettel: 

Wollaston Erika

jóga-és meditáció okatató, coach
Nehézség
Kezdő
Időtartam
2 óra 35 perc
1 havi hozzáférés
5 500Ft
Megvásárlom

Irodai jóga - lazítás

49:18
Irodai jóga - lazítás Irodai jóga - lazítás Irodai jóga - lazítás

Sokat ülsz vagy állsz? Feszesnek érzed az egész testedet? Ezt a problémát segít megoldani ez a gyakorlás. Lazítsd el az egész testedet, majd az elmédet az óra végi relaxációval.

Kezdő vinyasa flow - csípő 360

35:31
Kezdő vinyasa flow - csípő 360 Kezdő vinyasa flow - csípő 360 Kezdő vinyasa flow - csípő 360

Éld át a folyamatos mozgás élményét, és engedd, hogy a figyelmed elmerülhessen a sorozatokban, így nem lesz időd a napi eseményeken rágódni. Óra után garantáltan jobban fogod érezni magadat.

Stabilizáló resztoratív jóga

24:22
Stabilizáló resztoratív jóga Stabilizáló resztoratív jóga Stabilizáló resztoratív jóga

Válaszd ezt a gyakorlás, ha nincs sok időd ma, de szeretnéd kilazítani az egész testedet, vagy csak szeretnél megállni egy rövid időre, hogy kiléphess a gondolatözönből. Folytasd a napodat tisztább gondolatokkal!

Resztoratív jóga gyertyafényben

36:15
Resztoratív jóga gyertyafényben Resztoratív jóga gyertyafényben Resztoratív jóga gyertyafényben

Gyertyafényes, pihentető, ellazító gyakorlás, hogy nyugodt, ellazult álmod legyen. Hozz párnákat, jógatéglát, legyen minden póz nagyon kényelmes és tápláló!

Lazíts! Vezetett relaxáció

10:04
Lazíts! Vezetett relaxáció Lazíts! Vezetett relaxáció Lazíts! Vezetett relaxáció

Rövid, de mégis hatékony relaxációs technika a fizikai és lelki feszültségek oldására. Lefekvés előtt különösen ajánlott, hogy nyugodtabban alhass majd másnap kipihenten ébredhess.