Zoom órák, online jóga... az élet nem áll le

Zoom órák, online jóga... az élet nem áll le

Lehet, hogy a csoportos jógaórákat most beszüntették, de attól még nem kell teljesen leállnunk a gyakorlással. Továbbra is jógázzunk és fejlődjünk együtt! Hogyan? Olvass tovább!

A Free Spirit Studioban november 11-től a hatóságilag kötelező 30 napos (és ki tudja még mennyi idejű) bezárás idejére a csoportos órarendi jógaórák szünetelnek. Na, de attól még nem kell teljesen elbújnunk és feladni hónapokra az egészséges mozgást, az önfejlesztést és a jógát! Hogyan tudunk a korlátozások közepette is együtt dolgozni? 


Élő zoomos jógagyakorlásKözkívánatra és azért, hogy a közösségünket ápolni tudjuk, elindulnak a zoomos jógaórák. Tökéletes választás, ha az egyedüli otthoni gyakorláshoz hiányzik a motiváció. Figyeld az órarendet, hogy mikor lesznek az élő alkalmak. A Zoom sokkal jobb, mint a facebookos élő videók, ugyanis itt én is látlak titeket, és tudok nektek segíteni. Valamint te is látod, hogy a többiek is gyakorolnak, így biztosan kitartasz. 

Mire lesz szükséged? 

- laptop, tablet (esetleg telefon)

- a lenti Zoom linkre, hogy be tudj jelentkezni a gyakorlás napján:


https://zoom.us/j/93897353712?pwd=cFp2RlJTdmZwU1Z5SFpneVMvclBLUT09

Meeting ID / Azonosító: 938 9735 3712 

Passcode / jelszó: 54cXRq


- a videóbeszélgetésbe mindenkit egyesével engedek majd be, illetéktelenek nem fognak bejönni :) Kérlek, kapcsold be a kamerádat az érkezéskor. 

- egy kis nyugalom otthon, de akár a családtagjaiddal is gyakorolhattok együtt


Technikai tudnivalók: 

 • Az élő gyakorlás előtt 15 perccel indítom a hívást, hogy mindenki meg tudjon érkezni, lehessen kérdezni, akárcsak a jógastúdióban. Ekkor kattints a linkre, minden mást én intézek. Csak jógáznod kell. 
 • Az óra alatt látni fogjuk egymást, így tudok az instrukciókkal segíteni, ha látom, hogy szükséges. 
 • Az óra alatt a ti mikrofonotokat kikapcsolom, hogy a sok háttérzaj ne legyen zavaró. Óra előtt és után be lesztek kapcsolva, hogy lehessen beszélgetni, kérdezni. 
 • Az órákat úgy állítom össze, hogy érdekesek, otthon is könnyen és élvezettel végezhetők legyenek. Cél a testi és mentális egészség megőrzése, a csodálatos jógás közösségünk ápolása. 
 • Egy jógaóra részvételi díja 1.500 Ft/fő. Válthatsz 7 alkalmas bérletet kedvezményesen 9.800 Forintért, így nem kell alkalmanként fizetned és spórolsz is. A bérletről előre kérhetsz tőlem e-számlát és azt bankkártyával egyszerűen kifizetheted. 
 • Gyakoroljatok együtt a családdal. Szeretnék kedvezményes gyakorlási lehetőséget biztosítani a közös háztartásoknak, hogy a gyerekek, férjek, barátok, nagyszülök is velünk gyakorolhassanak. A családi jógaóra díja 2.000 Ft/alkalom. Ehhez a Free Spirit Studio 8 alkalmas jógabérletét tudod online megvásárolni 14.400 Ft-os áron. 
 • A bérletek lejárati ideje a kiállítástól számított 2 hónap. Ha előbb visszamehetünk személyesen gyakorolni és inkább ott használnád fel, akkor a fennmaradó forint összeget beválthatod egy személyes bérletre. 
 • Van még érvényes személyes jógabérleted? A forintosított összeget felhasználhatod az online jógaórákon, vagy úgy is dönthetsz, hogy azt hagyjuk és majd személyesen lejárod. Ez esetben annyi hétre befagyasztjuk a bérletet, ameddig tart a bezárás. 
 • Az óradíjat kiegyenlítheted utalással a 11773377-00946878-as bankszámlaszámra vagy Revoluton keresztül (0036307931457). Az e-számlát e-mailben kapod majd meg. Ajánlom a jógabérleteket, ha szeretnél időt és pénz spórolni. Kérlek, ha utalással fizetsz, akkor az órakezdésig küldd el az utalásodat. Köszönöm. 
 • Ha attól tartasz, hogy nem tudsz technikailag bejelentkezni, ne izgulj. Nagyon egyszerű az egész. Eddig még mindenkinek sikerült, olyanoknak is, akik előtte nem használták ezt a felületet. 
 • Az órákra nem kell előre bejelentkezni. Life coachingA téli hosszú estéket is hasznosan töltheted, ha belevágsz egy életformáló, 5 alkalmas life coaching folyamatba

Tipikus coaching témák lehetnek:

Vállalkozás fejlesztése vagy elkezdése

Munka-magánélet egyensúlya

Időgazdálkodás

Párkapcsolat

Életcélok, élettervezés

Elakadások, döntéshelyzetek

Önismeret

Személyes fejlődés

Készségek-képességek-erősségek-karakter feltárása

Miben segíthet neked a coaching folyamata?

Hogy kiemelkedő eredményeket érj el a szakmádban és a magánéletedben.

Hogy arra az útra kerülj, ami boldoggá tesz már most és nem csak akkor, ha elérted a célodat.

Hogy elmélyítsd az önismeretedet, ezzel tudatosabban dönthess, nagyobb fókusszal és lendülettel végezhesd a tényleg fontos feladataidat és ezáltal javuljon az életminőséged.

Hogy világosabban ráláss az élethelyzetedre, új nézőpontot találj és ezzel akcióba lendülj.

Hogy felismerd, hogy milyen eszközeid vannak, és ha kell, milyen külső segítséget, eszközöket kell bevonj.

Hogy világossá váljon számodra, hogy mit szeretnél elérni és mit kell tenned ennek érdekében.

Hogy valaki őszintén meghallgasson, támogasson és ösztönözzön az utadon.

Hogy valaki buzdítson az erőforrásaid felhasználására és hogy meglásd végre a saját nagyszerűségedet.

Hogy felfedezd a saját, szívből jövő vágyaidat, életcéljaidat, az ide vezető utat és a coaching támogatásával végre el is indulj az ide vezető úton.

Hogy amit eddig hónapokig, évekig húztál, halasztottál, azt végre elkezdd megtenni.

Ha szeretnél többet megtudni arról, hogy hogyan tudunk együtt dolgozni, és hogy tudok-e segíteni a problémádon, akkor kérj egy 20 perces előzetes konzultációt, ami teljesen díjmentes és nem kötelez téged semmire. A konzultációt is online tartom, hogy lássuk egymást. Ne halogass tovább, beszéljünk meg egy időpontot még ma!

coaching@erikajoga.hu vagy 30/7931-457


Online jógavideók 

Gyakorolj a saját időbeosztásod szerint, akár naponta is. Nehéz kiigazodni a sok online elérhető jógavideó között mire az ember megtalálja azt, ami tényleg jó, szakszerűen van összeállítva, és amivel nem okoz még több hosszútávú fizikai problémát vagy sérülést magának. A videóimat kifejezetten ülőmunkát végzőknek ajánlom. 

Jógázz a nappalidban egy tapasztalt és képzett jógaoktató mellett! Minden videó egy helyen, hogy ne kelljen keresgélned, kísérleti nyúlként próbálkoznod a jógavideók tengerében. 

A jógás társaid körében ez a legnépszerűbb jógavideó csomag, amiben több, mint 11 óra szakszerűen, kifejezetten ülőmunkát végzőkre összeállított jógagyakorlást, meditációt és relaxációt találsz. Próbáld ki te is! Kattints ide és átviszlek a videókhoz. 


Egyéni jógás konzultáció


Egészségügyi probléma miatt nem tudsz vagy nem mersz csoportos órán résztvenni? Egyes jógapózok fájdalmat, kellemetlenséget okoznak? Visszatérő jógás sérülésed van? Szeretnél egy egyedi óratervet magadnak, ami szakszerű és a te igényeidre van szabva? Egyéni konzultációs lehetőség, hogy a jógagyakorlásod hosszútávon fenntartható és hatásos legyen. Jelenleg online érhető el, amint engedik a személyes magánórát, úgy privátban is elérhető. Olvasd el a részleteket. 


Mentorprogram és business coaching jógaoktatóknak


Jógaoktatónak lenni az egyik legszebb és egyszerre az egyik legnehezebb és legösszetettebb hivatás. Egy oktató szerepe és munkája nem csak abból a 60-90 percből áll, amit a tanítványok a szőnyegen látnak, ez csak egy kis szelete az egésznek. Amikor elkezdted az oktatást, lehet, hogy azt gondoltad, hogy de jó lesz, kibérlek egy termet, meghirdetem az órámat és mágikusan dőlni fognak a tanítványok. Azonban a valóság legtöbbször nem ez. Készülj fel, találd meg a saját hangodat, tudd, hogy mit miért szeretnél oktatni, legyél magabiztos oktató, építsd fel biztos lábakra a vállalkozásodat, és tűnj ki a tucatoktatók tömegéből, akik pár hónap után feladják az oktatást! Dolgozzunk együtt az ország vagy a világ bármely részéről! Keress bátran!  coaching@erikajoga.hu vagy 30/7931-457


Terembérlési lehetőség 


Szeretnél a Free Spirit Studio termében nyugodt körülmények között gyakorolni? Vagy csak elmenekülni otthonról, és egyedül, vagy a legjobb barátnőiddel lenni? Kulturált célokra, a jógastúdióhoz illő tevékenységre kibérelheted a stúdiót. Most, hogy nem lehet se kávézóba, se étterembe, se wellneszbe menni, legyen egy saját jógatermed pár órára! Keress bátran a részletekért! 30/7931-457. 


Figyeld folyamatosan az oldalamat és a közösségi média felületeimet, mert nem megyünk téli álmot aludni. Újra bekorlátoztak bennünket, de ez nem jelenti azt, hogy a teljes szabadságunkat önként fel kell adnunk. A korlátok között is próbáljunk meg normális és teljes életet élni. Ehhez kívánok neked kitartást és sok erőt! 


Keress bizalommal, ha bármilyen kérdésed van: 


Wollaston Erika

www.erikajoga.hu 

erika@erikajoga.hu

30/7931-457