Középhaladó jógatanfolyam

Középhaladó jógatanfolyam

Eljött az ideje, hogy továbblépj! Fejlődj a jógában és az önismeretben a 8 hetes középhaladó tanfolyam segítségével.

Jógázol már egy ideje, de szeretnél magabiztosabban haladni a jógás utadon? Szeretnél elmélyedni a jóga hátterében is? Szeretnéd megtanulni az egyes ászanacsaládok modern anatómai szemléletű alapjait, amivel a saját testedre szabhatod a fizikai gyakorlásodat? Ha bármelyik gondolat felkeltette az érdeklődésedet, várlak szeretettel a 2020. március 04-én induló soproni 8 hetes középhaladó jógatanfolyamon.

A tanfolyamot úgy állítom össze, hogy könnyen követhető és emészthető legyen, megtanuld az összefüggéseket és ezekre építve sokkal magabiztosabban jógázhass. Célunk a fizikai és szellemi fejlődés, egy boldogabb, harmonikusabb élet felé vezető úton való továbbhaladás.      

Szerdánként fogunk másfél órára találkozni, azonban ne egy megszokott jógaórára számíts. Mindig lesz elméleti rész, ászana doktor, ahol megtanuljuk az egyes ászanacsaládok helyes, gyakorlóra szabott, ha kell módosított verzióját. Ezen a tanfolyamon a relaxáció mellett kezdő meditációs technikákat is fogunk gyakorolni, hogy az egyre magabiztosabb fizikai jógagyakorlás mellett az elmével is elkezdj dolgozni. Ahogy a fizikai dolgokat egyre magabiztosabban tudod gyakorolni, a következő lépés az elme rétege. 


Ezekre a témákra számíthatsz a 8 hét alatt:


 • alap jógapózok ászanadoktora a mai kor emberére szabva, hogy betonbiztos alapokra építhesd a haladóbb ászanákat
 • középhaladó csípőnyitó, mellkasnyitó, egyensúlyi jógapózok
 • jógikus tévhitek eloszlatása 
 • magabiztos első kartámaszos jógapózok páros gyakorlatokkal
 • középhaladó relaxációs technikák
 • kezdő meditációs technikák
 • a Jóga szutrák tanítása a gyakorlásban és a szőnyegen kívül 
 • rövid anatómiai áttekintés, hogy megértsd mit miért csinálunk 
 • jógapózok fizikai és mentális hatásai 


A tanfolyam alkalmai után rövid emlékeztetőt küldök neked, majd az az utolsó alkalom után megkapod az anyagot egy e-book formájában, ami alapján otthon is tudsz gyakorolni, tovább olvasni egyes témákban. Mindig lesz lehetőség kérdezni, észrevételt tenni. A célom, hogy megerősödj fizikailag és mentálisan is, a tanfolyam után (vagy már alatt) bátran csatlakozz bármelyik meglévő órarendi jógaórához, és otthon is elkezdj rendszeresen, egyre testtudatosabban és jelenléve gyakorolni. 
Kinek ajánlom a tanfolyamot?

 • mindenkinek, aki már rendelkezik egy alap tudással
 • fiataloknak, időseknek egyaránt, nincs se alsó, se felső korhatár 
 • aki már pár hónapja rendszeresen gyakorol, vagy elvégezte a 8 hetes alaptanfolyamot 
 • korábbi sérülés, megváltozott fizikai állapot nálam nem akadály, mert nagyon sok esetben tudsz a jógapózokon módosítani, hogy te is teljes értékűen jógázhass


Ahogy az óráimon, itt se kell versenyezni, szerepelni, nekem és a társaidnak megfelelni. Egy elfogadó, nem minősítő, barátságos légkörben önmagad lehetsz és a legjobbat hozhatod ki magadból. 

A tanfolyam nem oktatóképzés, cél a személyes fejlődés . 


Hogyan jelentkezhetsz?


Ha még nem ismerjük egymást, kérlek írj egy rövid bemutatkozást magadról és a jógás múltadról az erika@erikajoga.hu e-mail címre.

Írd meg nekem, hogy miért szeretnél a tanfolyamon részt venni (ez segít, hogy minél inkább rátok tudjam szabni a tananyagot).

Ha visszaigazoltam a jelentkezésedet, a regisztrációd a részvételi díj, vagy az előleg befizetésével válik érvényessé, amit az e-mail címedre kiküldött e-számla alapján tudsz befizetni.


Részvételi díj:

23.000 Ft

A helyed biztosításához 5.000 Ft előleg befizetése szükséges személyesen készpénzben, vagy az email címedre küldött díjbekérőn keresztül bankkártyával, vagy utalással. A fennmaradó 18.000 Ft a tanfolyam első napján fizetendő. A modern időkhöz alkalmazkodva Revolut vagy Transferwise alkalmazáson keresztül is fizethetsz. 

Kedvezményes részvételi díj 2020. február 19-ig:

20.000 Ft, ha egy összegben befizeted a részvételi díjat legkésőbb február 19-ig. Kérlek a jelentkezéskor írd meg nekem, ha szeretnéd ezt az opciót választani.


Lemondási feltételek:


2020. február 19. után történő visszamondás esetén az 5.000 Ft előleget nem áll módomban visszafizetni. Ha elindult a tanfolyam, a befizetett részvételi díj visszatérítésére nincs lehetőség. A tanfolyam minden alkalmán számítok a részvételedre, hiányzás esetén nincs lehetőség a befizetett tanfolyami díj visszatérítésére. Súlyos, hosszan tartó betegség, baleset miatt történő lemondás egyénileg kerül elbírálásra. Ha a tanfolyam bármilyen nekem felróható okból nem indul el, a befizetett részvételi díjat teljes egészében visszautalom, vagy kérheted, hogy beszámítsam egy másik tanfolyamba.  

A tanfolyamon a maximális létszám 16 fő, és minimum 8 fő jelentkezése esetén indul.


Tanfolyami napok:

2020. március 4. szerda 19:00-20:30

2020. március 11., 18., 25., április 1., 8., 15., 22.


Helyszín:

Free Spirit Studio Sopron, Csengery utca 30-32. (Elzett udvar)

Mit hozz magaddal:

A jógastúdió minden eszközzel felszerelt. Jógaszőnyeg, heveder, tégla, pléd, meditációs párna és minden fontos eszköz van. A tágas öltözőben kulturált körülmények között át tudsz öltözni. 

Hozz jegyzetfüzetet és tollat, ha valamit le szeretnél írni.


Rólam:

Több mint 16 éve jógázok és közel 4 éve tanítom is ezt a csodálatos mozgásformát és életmódot. Az elmúlt években több mint ezer csoportos órarendi jógaórát, számos workshopot, tanfolyamot és jógatábort tartottam, az itt szerzett tapasztalatomból és a sok éves saját gyakorlásból született meg ez a tanfolyam. Az egyik kedvenc területem a jógázók segítése, biztatása és erősítése az első lépések megtételében, legyen ez az első jógaóra vagy az első lépés egy nehezebb ászánában vagy élethelyzetben. Az oktatásomra jellemző a mindenféle elavult, dogmatikus tanítások mellőzése és a modern kor emberére szabott, támogató és lelkesítő hozzáállás.


A részletesebb bemutatkozásomat itt találod.

Ha bármilyen kérdésed van, üzenj bátran.

Ha most úgy érzed, hogy jó lenne eljönni, de bizonytalan vagy, hogy elég vagy-e, elég jó vagy-e, elég hajlékony, elég erős, elég fiatal, elég vékony, elég kitudjamégmi vagy-e, akkor gyere! Nálam a legjobb helyen jársz.  

Várom a jelentkezésedet.


Wollaston Erika

vezető jógaoktató (EYT-200, YT-500)