Jógázzunk együtt online!

Jógázzunk együtt online!

Szeretnél otthon is szakszerűen és biztonságosan gyakorolni? Jógázz velem online, a weboldalamon elérhető minőségi jógavideókra!

Amíg személyesen nem mersz csoportos jógaórára menni, addig se kell otthon kísérleti nyúlként próbálkoznod a különböző online jógavideókkal, hanem választhatod a szaktudással összeállított gyakorlásokat is. 

A weboldalamon profi minőségű jógavideókra gyakorolhatsz. Ehhez keresd a nyitóoldalon a "Jógázz otthon" gombot. Egyszerűen tudsz felhasználói fiókot létrehozni, majd a választott csomagokból pár kattintás után tudsz vásárolni online, biztonságosan, bankkártyával. A csomag leírásánál szerepel, hogy meddig tudod használni korlátlanul a benne található videókat. Több témájú csomagból válogathatsz. Ezek nem folyamatos előfizetések, hanem csak az adott mennyiségű hónapra szól a vásárlásod, így nem kell lemondani. 

Örülök, ha ebben az átmeneti helyzetben se hagyod abba a jógázást és otthon is gyakorolsz. Én saját magamon is úgy érzem, hogy most még nagyobb szükségünk van a rendszerességre, a testmozgásra, és nem csak a fizikai mozgásra, hanem egy olyan mozgásformára, mint a jóga, ami a lelkünket is ápolja ebben a nehéz időszakban. 

A videókat nagy szeretettel készítettem nektek. Egy személyben vagyok a videós, hangrögzítő, vágó, mindent én csinálok. Régi álmom volt, hogy online is tudjatok jó minőségű, életszerű jógavideókra gyakorolni. Olyan videókra, amik hangulatosak és közvetlenek. 

A társaid körében az "Összes jógaóra" csomag a legnépszerűbb, mert több, mint 11 óra mennyiségű, különböző stílusú jógaórákat tartalmaz. Valamint relaxációs és meditációs felvételeket is élvezhetsz korlátlan mennyiségben egy hónapon át három személyes jógaóra áráért. 

Itt megtalálod az egyik jógavideóm ízelítőjét:


Válogass kedvedre a jógacsomagok közül. Kattints ide!

Sok szeretettel üdvözöllek:

Erika

www.erikajoga.hu