Infinity flow gyakorlás

Infinity flow gyakorlás

Örömjógázzunk együtt a következő Infinity flow gyakorláson! Légy részese egy 3 órás jógaélménynek!

Ébreszd fel magadban a belső napsütést, az örömöt. Találd meg a saját boldogságodat, ami nem a külső körülményektől függ. Szakadj ki a szokásos dolgokból, tennivalókból és ajándékozd meg magadat a flow jóga élményével, miközben úgy érezheted, hogy megszűnt az idő és a tér körülötted. Ezen a gyakorláson egy különleges utazásra hívlak. Hová? A kedvenc vidékemre. :)


A mostani infinity flow gyakorlást a latin-amerikai utazásom ihlette. A sorozat első elemei a jógagyakorlásaim során, az Andokban, a csodálatos Sierra Nevada havas hegytetőire rálátva születtek meg. Ezen a helyen ősi harmóniában vannak együtt az elemek; a betontól nem megfojtott föld, a tenger vize, a helyi emberekben a tűz, a szabad levegő és a végtelen tér. Az utazásom során újra és újra előkerült Pachamama, akit a helyi őslakosok Földanyaként tisztelnek. Pachamama készségesen ad, hozzá kapcsolják a Föld-Víz-Nap-Hold elemét. Szimbóluma a spirál, ami a a gyakorlás során is többször meg fog jelenni. Minden nap megérintett az őszinte boldogság és öröm, amit a legtöbb emberben láttam. Ezt szeretném egy kicsit elhozni és átadni nektek ezen a jógás utazáson. 

Éld át a flowt, az önfeledt áramlás élményét egy követhető, teljes testet átmozgató Infinity flow sorozattal. Az infinity jelentése végtelen, tehát szünet nélkül fogunk gyakorolni, hogy minél inkább kiteljesedjen az áramlás élménye, úgy érezhesd, hogy megszűnt az idő és a tér körülötted. Ezen a gyakorláson külön erre az alkalomra összeállított zenék is segítenek elmerülni az élményben, a latin-amerikai tűzben. A sorozaton belül lesz lehetőség egyszerűbb és haladóbb ászanákat is felvenni, hogy mindenki a saját napi szintjének megfelelően tudjon gyakorolni. A belső tüzet úgy fogjuk megtapasztalni, hogy közben le is lassulunk a latin "sebességre", ahol az élet sokkal lassabban, kényelmesebben zajlik, mint nálunk. Nincs rohanás, van idő átélni a pillanatot, van idő jelen lenni. 

Miután a testet az aktivitással "lefárasztottuk", egy 30-40 perces tematikus mélyrelaxációval fogjuk a teljes elengedettséget, ellazulást elérni. Előtte külön hangsúlyt fektetünk a stabil és kényelmes Savasana, relaxációs testhelyzet kialakítására. 

A gyakorlást egy 15 perces vezetett meditációval zárjuk, a belső csendesség állapotában időzve. Ha még nem tudsz stabilan 15 percet meditációs helyzetben ülni, falnak támaszkodva is ülhetsz.

(Credit: Fine Art America)


Neked ajánlom a gyakorlást, ha:


- szeretnéd a flow élményt átélni és megtapasztalni, hogy milyen csodálatos ez az állapot

- érdekel a jóga mélysége is, nem csak a fizikai oldal

- szeretnél egy új jógás élményt

- nyitott vagy, el mered fogadni, hogy nem csak egy jógás út van, de mindegyik út ugyanoda vezet

- voltál már egy pár jógaórán korábban, ismered az alap jógapózokat és van egy kis relaxációs gyakorlatod is

- a lassabb jógagyakorlással nehezen tudsz ellazulni, kikapcsolódni

- szeretnél a saját elméddel, belső világoddal mélyebben kapcsolatba lépni

- szeretnél a belső csendesség semmihez se hasonlítható érzésében időzni

- szeretnél kiszakadni a hétköznapokból

- eleged van a szürkeségből, megszokásból és valami újra vágysz


Milyen visszajelzések érkeztek a korábbi Infinity flow gyakorlások után?


"Erika, ez fantasztikusan jó volt! Én még mindig a hatása alatt vagyok. Ha lesz következő, én arra is biztosan benevezek!" - Niki

"Kedves Erika! Hálás köszönet a mai gyakorlásért! Fantasztikus érzés volt! Nem is nagyon érzékeltem magam körül az embereket! Nem is tudom meddig tudtam volna folytatni! Nem fáradtam el, de feltöltődtem!" - Kati


OKTATÓ:

Wollaston Erika

jóga- és meditáció oktató (Yoga Alliance EYT-200, YT-500)IDŐPONT:

2020. február 22. szombat 17:00-20:00Részvételi díj:

5.000 Ft

Early bird kedvezmény február 13-ig történő befizetéssel: 4.500 Ft


REGISZTRÁCIÓ:

Jelentkezhetsz személyesen vagy az erika@erikajoga.hu e-mail címen.

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges, a helyeket a befizetések sorrendjében töltöm fel. Limitált létszámú esemény.

A regisztrációd a részvételi díj befizetésével válik érvényessé, amiről számlát állítok ki, és befizetheted bármelyik jógaórámon, vagy otthonról kényelmesen utalással, bankkártyával is rendezheted. Revoluton vagy Transferwise-on keresztül is fizethetsz kényelmesen és gyorsan. 

A befizetett részvételi díjat nem áll módomban visszatéríteni, azonban ha mégse tudsz eljönni, átadhatod a helyedet olyan valakinek, akinek van alap jógás gyakorlata. Ha nekem felróható okból nem indul kerül megrendezésre az esemény, a részvételi díjat teljes egészében visszafizetem, vagy kérheted, hogy másik eseménybe beszámítsam. 
HELYSZÍN:

Free Spirit Studio, 9400 Sopron, Csengery u.30-32.

Minden eszközzel felszerelt, tágas és barátságos jógastúdió Sopronban, ahol mindenkinek jut elegendő személyes tér.

Mit hozz magaddal?

- törölközőt (előfordul, hogy a gyakorlás során megizzadsz)

- a relaxációhoz hozz egy kispárnát a fejed alá (opcionális)

- innivalót (izotóniás ital a legjobb)

A terem minden eszközzel felszerelt, van jógaszőnyeg, meditációs-és hengerpárna, tégla, szalag. Kérlek úgy vacsorázz, hogy kitartson az energia a gyakorlás alatt, ha szükségét érzed, hozz szőlőcukrot magadnak. A relaxáció előtt tartunk egy 5-10 perces technikai szünetet.


Ha bármilyen kérdésed van, keress bizalommal.Szeretettel várlak:

Wollaston Erika - Erika jóga Sopron