Hallottad, hogy elindult a podcastom?

Hallottad, hogy elindult a podcastom?

Free Spirit Podcast a fejlődésközpontú útkeresőknek. Ha te is annak érzed magadat, akkor gyere és legyél te is rendszeres hallgató!

Nagy örömmel osztom meg veled a hírt, hogy a Free Spirit Studio két éves születésnapján, 2020. júliusában elindult a Free Spirit Podcast, így egy újabb taggal bővült a Free Spirit család. Egy újabb fronton szeretnék neked segíteni. 


Honnan jött a podcast ötlete?

Saját élményből, ugyanis évek óta nagy podcast rajongó vagyok. Szeretem, hogy egy-egy epizód meghallgatásával hasznossá tudom tenni az olyan "időrabló" tevékenységeket, mint az utazás, takarítás vagy éppen a kertészkedés. Kedvenc témáim a gondolkodásmód, önfejlesztés, tudatos jelenlét, boldogabb élet, pszichológia, kisvállalkozók, jógaoktatók mindennapjai és problémái. Igazán jó témájú és profi minőségben rögzített podcastot ezekben a témákban eddig leginkább angolul és spanyolul találtam, és innen jött az ötlet. Annyi gondolat van bennem, szeretném ezeket magyarul megosztani azzal, akinek segíthetek. Ha egy embernek segít egy epizód, akkor már nem dolgoztam hiába. 

Milyen témák lesznek?

Csupa olyan, amivel egy útkereső fejlődhet. Tudatos jelenlét, coaching és jógikus életmód mind megtalálhatóak a témák között, mindez érthetően, befogadhatóan, felesleges mellébeszélés nélkül, legtöbbször rövid, 10 perc körüli epizódokban. Hiszen ki az, aki manapság meghallgat egy 1.5-2 órás adást, nem igaz? Minden héten megoldást vagy más nézőpontot keresünk egy problémára. Hatékonyan, időtakarékosan, minden hétfőn reggel 7 órakor, hogy tudatosan induljon a hét. 

Update: A podcast 2022-ben átalakul és tematikus, sorozatokban fog jelentkezni. Kövess a Spotifyon. 


Hol tudod hallgatni az adásokat?

Legegyszerűbben a Spotify-on. Free Spirit Podcast néven találsz meg, ne felejtsd el követni a csatornát, hogy lásd amikor feltöltöm az újabb epizódot. Ezen kívül megtalálsz még Anchoron és Google Podcaston is. 


Most már Youtube-on is megtalálsz

A podcast néhány epizódja Youtubera is felkerült. Kattints ide! 



Milyen témák voltak eddig?

Mit tudsz tenni akkor, ha valaki megbántott, olyat mondott, ami nem tetszett neked? Hogyan működik együtt vagy egymás ellen a tudatos és a tudatalatti elme? Ahol most vagy az életben, az milyen döntések következménye? Mivel indítod a napodat és ezzel hogyan befolyásolod a napod hátralévő részét? Hogyan tudod önmagadat szeretni és elfogadni? És még sok hasonlóan értékes és érdekes témával készülök neked, úgyhogy érdemes minden héten visszatérni és meghallgatni az adást. 


Van egy témaötleted?

Szeretnéd, hogy beszéljek egy problémáról, ami téged érint? Írd meg nekem az erika@erikajoga.hu e-mail címre, vagy küldd be hangüzenetben a Spotifyon keresztül. Ehhez kattints az epizód leírására és az ott található Anchor link továbbvisz a hangrögzítésre. Légy bátor! Küldd be így a kérdésedet vagy a témádat! Nagyon örülök, ha közreműködsz a Podcast szerkesztésében, hiszen igyekszem azt minél inkább rátok szabni. 


Ha tetszenek az adások, kérlek oszd meg őket a barátaiddal, munkatársaiddal is, hogy nekik is segíthessenek. Köszönöm a figyelmedet és legyen szép heted! Ne felejts el megkeresni és követni a Spotifyon valamint a Youtubeon


Erika

erika@erikajoga.hu

0036/30-7931-457