4 napos feltöltődés Somogyvámoson

4 napos feltöltődés Somogyvámoson

Ugye jólesne a pörgésből kicsit kiszállni, megpihenni és megtalálni a belső csendességet? Tölts négy napot jógával és önismerettel a béke szigetén, a somogyvámosi Rádhé Resortban. Ajándékozd meg magadat ennyi énidővel.

Új időpont: 2020.november 12-15.


Te is állandóan rohansz, reggeltől estig dolgozol a munkahelyeden és otthon? Ugye jólesne egy kicsit megállni és megpihenni? Csatlakozz hozzám és tölts el velünk négy napot 2020. november 12-15-ig az ország legkeresettebb elvonulási központjában, a somogyvámosi Rádhé Resortban. Ebben a csodás környezetben, a béke és nyugalom szigetén várlak, lehetsz akár teljesen kezdő jógázó is.    

A tábor témájának az összeállításánál a fő szempontom, hogy lassíts, kikapcsolódj, kiszakadj a megszokott környezetedből, majd feltöltődve térj haza.  Az idei tábor címe "Úton a belső csendesség felé". Komplex foglalkozásokra számíthatsz, ahol lehetőséged lesz elmerülni az ászanákban, légzésben, nagyon hatásos relaxációs, imaginációs- és meditációs technikákban, a jóga életmód tanításaiban, mindezt a ma emberére szabva, közérthetően, feldolgozhatóan. A tábor alatt többféle jógastílusban fogunk gyakorolni, így megtapasztalhatod a stresszoldó resztoratív jógát, hatha jógát, hatha flowt és a kezdő vinyasa flowt. Minden este nagyon hatásos önismereti gyakorlatokkal zárjuk a napot. A tábor központi témájához kapcsolódóan szombat délelőttől vasárnap délelőttig csendességbe vonulunk, hogy még tovább mélyíthesd a kapcsolatot önmagaddal és a saját belső csendedben elmerülhess. 


Helyszín:

Rádhé Resort & Syám Meditációs és Rendezvényközpont, Somogyvámos

A Krisna-völgy szomszédságában, a nyugalom és béke szigetén. 

 

Elhelyezés:

2-3 ágyas stúdió apartmanokban vagy 2 hálószobás dupla fürdőszobás családi apartmanokban. Minden apartman új építésű, provence-i stílusban berendezett, felszerelt mini konyhával, pihenő terasszal rendelkezik. 

       

Ellátás:

Változatos, ízletes és bőséges vegetáriánus reggeli, ebéd és vacsora indiai, magyar és olasz ízekben. Az alapanyagok nagy része a település bio-és öko gazdálkodásból kerül ki. Nem lesz szükséged plusz ételre otthonról, az adagok bőségesek, senki nem fog éhesen maradni. A reggeli svédasztalos, az ebéd és a vacsora két fogásos. Az itt szervezett más jógatáborokhoz képest már első napra is kértem ebédet, így tényleg nem kell hoznod otthonról semmit, teljes ellátást kapsz. A négy napra felár ellenében lehetőség van laktóz-és gluténmentes étkezést kérni, ezt közvetlenül a szállásnak kell majd fizetni, de nekem jelezheted az igényedet jelentkezésnél. 

  

Utazás:

Telekocsis rendszerben, aminek szervezésében segítek, így nem akadály ha nincs autód.


Tervezett program:

A gyakorlásokat a tábor témája szerint állítom össze, a jóga, jógaterápia és coaching hatalmas eszköztárából sok mindennel megismerkedhetsz, ami segít az önismeretben elmélyülni. A jógaórákat 1.5-2.5 órásra tervezem, hogy legyen elég időnk az ászanákra, relaxációra, légzőgyakorlatra és meditációra is. A gyakorlások a témánk szerint fognak egymásra épülni, a testünkkel és az elmével is dolgozunk. Több újdonsággal is találkozhatsz a tábor alatt, amikre egy megszokott jógaórán nincs időnk. A tábor témájához kapcsolódóan dinamikus csendes sétát teszünk a környéken csoportosan, majd önállóan, hogy önmagadban is lehess és közben kapcsolódhass a környezetedhez, a természethez. 

Az előző táboraimhoz hasonlóan most sem lesz hajnali meditáció és jóga, hogy reggel tudj aludni, pihenni. Reggeli előtt fél órás, csendes, de vezetett légzőgyakorlathoz és meditációhoz csatlakozhatsz. A hosszabb relaxációkat és meditációkat a gyakorlásokba építem be, és több másfél órás foglalkozás helyett inkább több komplex, hosszabb gyakorlást fogok tartani, hogy a jógában jobban el tudjunk mélyülni és mégis több szabadidőd maradjon.

Tervezett időbeosztás:


(A részletes programot később állítom össze, a résztvevőkre szabva.)


CSÜTÖRTÖK 


-érkezés, nyitókör

-átmozgatás, relaxáció, meditáció

-délután komplex jógagyakorlás

-este önismereti program, meditatív naplóírás 


PÉNTEK

- reggeli légzőgyakorlat, meditáció 

-délelőtt komplex jógagyakorlás relaxációval és meditációval

-délután komplex jógagyakorlás mélyrelaxációval

-este önismereti gyakorlat, naplóírás


SZOMBAT

- reggeli légzőgyakorlat, meditáció

-délelőtt komplex jógagyakorlás relaxációval és meditációval, a csend megkezdése

-ebéd után pihenő, majd meditatív séta a Pusztatoronyhoz

-délután resztoratív jógagyakorlás, mélyrelaxációval, meditáció 

-este emésztésjavító légzés, vezetett meditáció, naplóírás 

VASÁRNAP

- reggeli légzőgyakorlat, meditáció

-délelőtt komplex jógagyakorlás relaxációval, meditációval, kivezetés a csendből

-a nap zárása, zárókör

-késő ebéd, majd várhatóan 13-14 óra között ér véget a tábor


Az eddigi táboraimban mindig nagyon jó csapatok jöttek össze, több új barátság szövődött és a résztvevők egymást is szeretettel támogatták a négy nap alatt. 

Eszközigény:

Jógamatrac, 2 jógatégla, heveder, kispárna, meditációs ülőalkalmatosság, pléd (ha valamelyik eszközöd nincs, térítésmentesen kölcsönözhetsz tőlem)Jelentkezés:

Személyesen, vagy emailben az erika@erikajoga.hu címen


Részvételi díj:


66.000 Ft, mely tartalmazza a szállást teljes ellátással, az összes foglalkozást, parkolást, idegenforgalmi adót. Semmilyen rejtett költség nincs. A szálláson rendezett más jógatáborokhoz képest még egy plusz ebédet is kértem, így az érkezés napján, csütörtökön már az ebéd, és nem az esti vacsora lesz az első étkezésünk. Tapasztalataim szerint is bőséges, ízletes és laktató ételeket szolgálnak fel a szálláson dolgozó vegetáriánus szakácsok, senki nem fog éhesen maradni. 


A részvételi díjat befizetheted egy összegben a jelentkezéskor, vagy 2 részletben: 


- Jelentkezéskor 33.000 Ft

- Október 12-ig 33.000 Ft


Egyszerűen és gyorsan fizethetsz átutalással a jelentkezésedkor kapott e-számla alapján (a lakcímedet is írd meg nekem a jelentkezéskor a számla kiállításához) Lemondási feltételek:


Kérlek vedd figyelembe a jelentkezésnél, hogy a lemondási feltételeket szigorúan be kell tartanom, mert nekem is előre ki kell fizetnem a szállást és az étkezést. 


Lemondás esetén a részvételi díjból levonásra kerül: 


- augusztus 31-ig beérkezett lemondás esetén a részvételi díj 25%-a

- augusztus 31. és október 11-ig között beérkezett lemondás esetén: a részvételi díj 50%-a  

- október 12. után a részvételi díjat nem tudom visszautalni 

Ha bármilyen, nekem felróható okból elmaradna a tábor, a részvételi díjat teljes egészében visszatérítem. 


További tudnivalók:

- A táborban hölgyek és urak, anya-lánya párosok jelentkezését is várom. Minimum életkor 10 év.

- Háziállatot nem tud a szállás elhelyezni.


Ha bármilyen kérdésed van, keress bizalommal.


Szeretettel várlak:


Wollaston Erika

jóga-és meditáció oktató, jógaterápia , life-coach

(Yoga Alliance YT-500)

www.erikajoga.hu